Overige lekkages

Wij vinden de lekkage zonder hak- en breekwerk

overige lekkages

Tactium is gespecialiseerd in verschillende type lekkages. Mocht u twijfels hebben, aarzel niet en neem contact op of wij uw type lekkage kunnen detecteren. Onze specialisaties zijn bijvoorbeeld: afvoerleiding lekkage, badkamer lekkage, centrale verwarming lekkage, dakkapel lekkage, gevel lekkage, vloerverwarming lekkage en waterleiding lekkage.

Met ons professionele apparatuur kunnen wij veel meer lekkages detecteren! Onze specialisaties zijn de meest voorkomende lekkages in de afgelopen 3 jaren. Lekkages zijn mogelijk op veel meer plaatsen dan de benoemde typen op de website, twijfel geen seconde en bel ons op om te bespreken of wij u kunnen helpen. Een team van ervaren specialisten staan klaar om u binnen no-time te helpen.

Tactium lekdetectie is actief door heel Nederland! Tot op heden zijn de meest actieve regio’s Zuid-Holland en Zeeland. Maar ook in Breda, Utrecht, Rozendaal en andere steden zijn wij beschikbaar voor uw lekkage detecties. Tactium lekdetectie is zelf gevestigd in Rotterdam.