Betrouwbaar lekdetectie bedrijf Tactium icoon

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag!

Spoed? Bel dan: 085 130 39 20 

Afspraak maken

Heeft u lekkage problemen of twijfelt u? Neem contact met ons op. Tactium lekdetectie heeft een slagingspercentage van  97% om de lekkage te lokaliseren. U ontvangt altijd een verzekeringsrapport. 

085 130 39 20

Klik op de link om direct een afspraak in te plannen of vrijblijvend advies te krijgen.

+31 6 87716395

Liever appen? Klik op de link en app met een expert.

[email protected]

Klik op de link om per mail contact met ons op te zoeken.

Tactium Lekdetectie is 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 20:00. U kunt ons uiteraard altijd appen of mailen en dan nemen we de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Contact informatie

Tactium B.V.
KvK: 94153906
Kiotoweg 605
3047 BG Rotterdam

Tel: 085 130 39 20
Mail: [email protected]

Veelgestelde vragen

Ja, na afloop van het onderzoek krijgt u altijd een rapportage. Deze ontvangt u binnen 2-3 werkdagen per mail. Dit rapport is tevens opgesteld om te versturen naar de verzekeraar en derden! 

Ja, de kosten van een lekdetectie onderzoek vallen in de meeste gevallen binnen uw opstalverzekering, waardoor de gemaakte kosten vergoed worden. Op het moment dat er waterschade binnen aan uw woning is gemaakt, door achterstallig onderhoud, denk aan slecht kit werk of niet functionerende voegen zal de verzekering de kosten niet dekken.

In de meeste gevallen is een lekdetectie-onderzoek gratis. Uw woonverzekering of opstalverzekering vergoedt de kosten van een lekdetectie. Tactium hanteert een standaardtarief vanaf €375,- excl. BTW.  U ontvangt bij Tactium altijd een verzekeringsrapport. Lees meer over de tarieven.

Er zijn meerdere manieren om een waterlekkage op te sporen, waaronder visuele inspectie, luistertechnieken en technologische hulpmiddelen. Bij Tactium Lekdetectie maken wij gebruik van het nieuwste en beste apparatuur, waardoor wij een slagingspercentage van 97% hebben en nooit breekwerk toepassen gedurende de inspectie. Lees meer over onze technieken.

Nee, wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van waterlekkages en/of waterschade. Voor gaslekkages kunt u het best een bedrijf inschakelen die volledig gericht is op gaslekkage

Laat ons u terugbellen

Klantervaringen

Tineke eek
Tineke eek
Google review
Lees verder
Snel mijn rapport ontvangen voor de verzekering en erg professioneel.
L. Dreef
L. Dreef
Google review
Lees verder
Zeer tevreden klant! Ik zat met een vervelende lekkage die telkens terugkwam. Op advies van anderen contact gezocht met tactium lekdetectie. Naast hun transparantie, hebben ze ook goed werk geleverd
Bas de Pauw
Bas de Pauw
Google review
Lees verder
Professionele service. Werd gelijk geholpen!
Ido van Toor
Ido van Toor
Google review
Lees verder
Snel gevonden en erg professioneel geholpen.
Niels Verkade
Niels Verkade
Google review
Lees verder
Erg goed geholpen. Het rapport was nauwkeurig opgesteld en snel geleverd. De verekering heeft mijn lekdetectiekosten vergoedt. Zeer tevreden!
Jaka Korla
Jaka Korla
Google review
Lees verder
Positief: kwaliteit, professionaliteit, responsiviteit
Vorige
Volgende

Waarom Tactium?

Tevreden klanten

Wij maken het vertrouwen van onze klanten waar. We zijn dan ook trots op onze Google reviews van een 4.8/5

Bereikbaarheid

Dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur staat er een specialist klaar voor vrijblijvend advies en vragen te beantwoorden.

Eigen inspecteurs

We houden de kwaliteit hoog door alleen te werken met eigen inspecteurs. Zo krijgt u altijd de service waar we achter staan.